- Prva delavnica o tehnikah dihanja z Brigito Langerholc bo potekala 8. avgusta ob 18. uri v prostorih Triglav Laba. Dogodek je brezplačen, vendar se je treba nanj prijaviti s sporočilom na elektronski naslov triglavtek@triglav.si. Udeleženci bodo dihalne vaje spoznavali v praksi, zato je priporočljivo, da se delavnice udeležijo v športnih oblačilih in s seboj prinesejo blazino za jogo.

- Digitalni posvet s specialistom, fizioterapevtom Tomažem Fuchsom bo 22. avgusta v prostorih Triglav Laba. Dogodek je brezplačen, vendar je rezervacija termina za individualni posvet obvezna. Prijave so možne na http://lab.triglav.si/dogodki/video-posvet-s-specialistom01.

- Druga delavnica o tehnikah dihanja z Brigito Langerholc bo 29. avgusta ob 18. uri v prostorih Triglav Laba. Dogodek je brezplačen, vendar se je nanj treba prijaviti s sporočilom na elektronski naslov triglavtek@triglav.si. Udeleženci bodo dihalne vaje spoznavali v praksi, zato je priporočljivo, da se delavnice udeležijo v športnih oblačilih in s seboj prinesejo blazino za jogo.

- Digitalni posvet s specialistom, fizioterapevtom Tomažem Fuchsom bo 5. septembra v prostorih Triglav Laba. Dogodek je brezplačen, vendar je rezervacija termina za individualni posvet obvezna. Prijave so možne na http://lab.triglav.si/dogodki/video-posvet-s-specialistom01.

Vsi, ki bi želeli o tehnikah dihanja izvedeti več, a se delavnic ne bodo mogli udeležiti, si lahko ogledajo kratke videonasvete. Objavljeni so na vsebinskem portalu Zavarovalnice Triglav vsebovredu.triglav.si.

Brezplačne tekaške vadbe

Tekači in tisti, ki se s tekom šele začenjajo ukvarjati, se lahko v okviru priprav na 7. Triglavov tek, ki bo 8. septembra v protokolarnem parku Brdo pri Kranju, pridružijo tudi brezplačnim vodenim tekaškim treningom. Ti do 8. septembra potekajo v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Luciji, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju.

Več informacij o tekaških in športno-izobraževalnih aktivnostih v sklopu priprav na Triglavov tek je na voljo na triglavtek.si, so sporočili iz Zavarovalnice Triglav.