Gneča in zastoji so po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste na primorski avtocesti na posameznih odsekih med priključkoma Postojna in Brezovica proti Ljubljani. Na tem odseku se potovalni čas podaljša za dobro uro. Na regionalni cesti Logatec-Vrhnika-Brezovica je zastoj v obe smeri zaradi delovne zapore. Gneča je tudi na ljubljanski vzhodni obvoznici iz smeri Bizovika proti Rudniku ter na južni ljubljanski obvoznici od Kozarij proti Malencam.

Preberite še, kje lahko gnečo pričakujete jutri.

Poleg tega je gneča še na štajerski avtocesti med Ljubljano in Domžalami proti Celju ter na cesti Velenje-Arja vas pred zaporo pri Vinski Gori v obe smeri.

Zaradi okvare vozila je na primorski avtocesti oviran promet med Vrhniko in Logatcem proti Kopru. Zaradi prometne nesreče pa je oviran promet na ljubljanski južni obvoznici na razcepu Malence iz smeri Rudnika proti Dolenjski.

Čakanje na mejnih prehodih

Vozniki na prestop meje čakajo na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Obrežje in Gruškovje, povsod približno 20 minut za izstop iz države ter več kot eno uro na Gruškovju za vstop v Slovenijo.