Vaš džin je bil torej rojen v Istri, narejen pa v Sloveniji.

Sodi se namakajo v Limskem kanalu, vse drugo pa je narejeno v moji kleti v Celju. Vsa zgodba, embalaža, dizajn, vse skupaj je nastalo v šestih mesecih. Marca 2017 sem naredil prve vzorce, aprila pa sem jih že začel nositi naokrog in razdelil 700 steklenic. Prvega novembra sem začel džin prodajati.

Ste šli pogledat v kakšno destilarno, kako ga izdelujejo?

Ne, sploh ne. Tudi nikogar nisem nič vprašal. Začel sem brskati po internetu in ugotovil, da sploh ni tak pro

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.