Denarno kazen v višini 1500 evrov je dobil tudi nogometaš Olimpije Abass Issah. Disciplinski sodnik mu je zaradi nedostojne geste, namenjene mariborskim navijačem, prisodil plačilo 1500 evrov globe in eno tekmo prepovedi igranja, kar pa je igralec že prestal na sredini tekmi 35. kroga. Pri izreku kazni je sodnik upošteval olajševalno okoliščino, pisno izjavo igralca.

Manj teh je našel pri obnašanju obeh navijaških skupin. Ljubljanska je zaradi nešportnega in neprimernega vedenja, žaljivega skandiranja nasprotni ekipi in njenim navijačem, prižiganja večje količine bakel, odvržene bakle ob rob igrišča, odvrženih dveh stolov s tribun ob rob igrišča ter odvrženih dveh bakel na igrišče in upoštevani predkaznovanosti svojemu klubu pridelala 3400 evrov kazni.

Skoraj do desetih tisočakov so prišli mariborski navijači: nešportno in neprimerno vedenje navijačev, žaljivo skandiranje nasprotni ekipi in njenim navijačem, večkratno prižiganje bakel na tribuni, odvržene bakle na igralno površino, povzročitev prekinitve tekme, odvržena večja količina papirja na igralno površino ob kotno zastavico, vdor navijačev na igralno površino po koncu tekme, metanje predmetov v smeri sodnikov ob njihovem odhodu z igrišča neposredno po koncu tekme in zaradi predkaznovanosti bo Maribor po sklepu Roglja v blagajno NZS plačal 9900 evrov, kot olajševalno okoliščino je sodnik navedel pisno izjavo kluba.