Hiša je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Svojevrstna mera posebnosti in skrbnosti pri umestitvi hiše na lokacijo za premišljeno zlitje z okoljem je bil cilj, ki so mu sledili do realizacije, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Zgrajena je v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka, za katero je investitor izpolnil pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev. Materiali uporabljeni pri gradnji hiše sledijo načelom trajnostne gradnje, saj nudijo izredno zdravo, varčno ter prijetno bivalno ugodje.

Marlesovi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat obiskovalcem na voljo za predstavitev konstrukcijskih in energetskih sistemov in tehnologije gradnje energetsko učinkovitih hiš Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Hkrati vam bodo predstavili celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, ki zagotavlja najenostavnejšo pot do vašega ekološko zasnovanega doma z nizkimi obratovalnimi stroški in visoko kakovostjo bivanja.

Marles že 76 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti kot na področju arhitekture in oblikovanja. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Prijave na dan odprtih vrat in dodatne informacije najdete na spletni strani www.marles.com.