Po poroki v kapeli na Windsorskem gradu in sprejemu, ki ga je gostila kraljica Elizabeta II., se je zvečer na sprejemu v bolj intimnem vzdušju v sosednji rezidenci Frogmore House zbralo 200 gostov, ki jih je gostil Harryjev oče, princ Charles. Večer se je sklenil z ognjemetom.

Nevesta se je iz bele poročne obleke z ladijskim izrezom britanske modne oblikovalke Clare Waight Keller za sprejem preoblekla v obleko Stelle McCartney. Priznana britanska modna oblikovalka je za to priložnost oblikovala dolgo belo svileno obleko z odprtim hrbtnim delom in rameni.

Meghan s prstanom, ki je nekoč pripadal princesi Diani

Meghan si je nadela tudi Harryjevo poročno darilo - prstan z dragocenim akvamarinom, ki je bil nekoč last njegove pokojne mame, princese Diane. Harry je mladoporočeno ženo na zabavo pripeljal z avtomobilom jaguar z odprto streho in registrsko številko E190518 - datumom njune poroke.

Novopečena vojvoda in vojvodinja Sussexa še ne bosta odpotovala na poročno potovanje. Pred tem se bosta v torek v Buckinghamski palači udeležila sprejema v čast 70. rojstnega dneva princa Charlesa, kar bo njun prvi uradni dogodek po poroki.