Da jih levi politiki močno žulijo, dokazuje tudi na novo ustvarjeni profil na twitterju z imenom Vedno sem volil levico, ki ga krasijo roke utapljajočih se ljudi, njihove objave pa s sledilci redno delijo podporniki stranke. Profil sicer uradno ni opremljen s povezavami na spletno stran, kjer bi nad levo opcijo razočarani spletni uporabniki lahko našli program stranke SDS, a o finančni povezavi vseeno pričajo tam objavljeni videoposnetki.

Ob spremljavi zvočnega učinka nevihte vidimo upokojence, ki razočarano strmijo v prazno, saj ugotovijo, da prosilci za mednarodno zaščito (po njihovo kar »migranti«) državo stanejo dva tisoč evrov na mesec, medtem ko sami prejemajo okoli petsto evrov. Naročnik ksenofobnega oglasa so Slovenski demokrati, piše v drobnem tisku, piše pa tudi, da je levica ljudi razočarala, zato je čas, da ljudje razočarajo levico.

Še enkrat, oskrba, nastanitev, osnovna oblačila in prehrana prosilca za mednarodno azilno zaščito, torej osebe, ki išče zatočišče pred vojno v svoji domovini, državo stane manj kot 400 evrov na mesec. O razočaranih volilcih pa takole: zagotovo so se v preteklosti v trenutku slabosti že zatekli k Janezu Janši, a so zaradi premnogih afer in slabega vladanja v času gospodarske krize tolažbo ali boljše čase čakali zaman.

N.N.