Povezava na katalog kuhinj: https://www.alples.si/wp-content/uploads/2017/09/ALPLES-Kuhinje-05-19-2017-LR.pdf?mainSelect=1899

Inovativni novi materiali, obstojni in lahki za vzdrževanje, so osnova za sodobno kuhinjo, da bo hkrati uporabna in lepa. Že do zdaj široko paleto oblik front smo dopolnili z novimi. Izbrati je mogoče od popolnoma gladke moderne barvaste fronte (z ročaji ali brez) prek takih v lesnih dekorjih do profiliranih, s katerimi ustvarjamo vtis podeželske kuhinje.

Novi dekorji bogatijo tudi delovne plošče in stenske obloge, vse skupaj pa omogoča čisto nove kombinacije materialov za ta pomembni del doma, v katerem preživljamo velik del prostega časa. Kuhinjo je s pomočjo pohištva mogoče povezati z dnevno sobo tako, da za rdečo nit določimo nek material, barvo ali pohištveni program.

Široka paleta ročajev različnih oblik, velikosti in obdelav omogoča lepe kombinacije z različnimi izvedbami bele tehnike. Željam in potrebam uporabnika je prilagojena tudi vsa dodatna oprema za notranjost omar in predalov in priročni sistemi za nameščanje nepogrešlivih pripomočkov. Če je vse na pravem mestu in vsega ravno prav, je vsakodnevno rutinsko delo narejeno hitreje, dragoceni prihranjeni čas pa prihranjen za druženje ob kuhariji ali šolski nalogi. Ob vsem tem je na voljo še brezplačno svetovanje, 3D IZRIS, izmera na domu, dostava (nad vrednostjo 750€) in montaža. Odlikujejo nas tudi hitri dobavni roki (od 30 do 60 dni, odvisno od modela kuhinje).

Dogovorite se za brezplačni izris kuhinje na https://salon.alples.si/dogovori-se-za-obisk-v-nasem-salonu/?email=&submit=Naro%C4%8Di+se

Alples …ko stanovanje postane dom

Ustanovljeni leta 1955, torej s 60 letno tradicijo. Z ekipo 162 zaposlenih se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov, njihov razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela ob ohranjanju družbene odgovornosti podjetja, obenem pa je naša pozornost stalno usmerjena v skrb za naše kupce.

Z bogato tradicijo smo si pridobili izkušnje in znanje s katerimi znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem.

Naš slogan je »ko stanovanje postane dom«, saj je poslanstvo Alplesa, da pomaga kupcem pri ustvarjanju doma.

Katalog si lahko naročite tukaj https://www.alples.si/sl/vprasajte-nas/

V popolnoma prenovljenem salonu v Železnikih si bodo za vas vzeli čas izkušeni svetovalci in vam s posebnim programom prostorsko predstavili vaš bodoči dom.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. Za začetek pa prebrskajte njihovo spletno stran tukaj. In ne pozabite, na izjemni, 45% popust do vključno 31. maja! Povezava: https://salon.alples.si/stories/kuhinje-alples-50-1e-omarica/