Enako kot s kartico

Mobilna aplikacija Moj M in mobilna denarnica M Pay sta na voljo za praktično vse pametne telefone in tudi za vse vrste kartic Pika. M Pay vam torej omogoča, da uporabljate svojo Piko na telefonu enako, kot plastično kartico. Glede na vrsto svoje kartice Pika lahko z mobilno denarnico M Pay plačujete, zbirate in unovčujete pike, kupujete na odlog in obroke ter koristite kupone ugodnosti.

Vsem uporabnikom aplikacije Moj M se na ekranu avtomatsko pojavi ikona M Pay in v nekaj korakih lahko prenesete svojo pametno Piko na telefon. Novi uporabniki pa si aplikacijo prej brezplačno namestite z Google Play ali App Store.

Hitro in enostavno

Postopek plačevanja na blagajni je zelo enostaven. Odprete aplikacijo M Pay, pokažete QR kodo Pika kartice na telefonu, sistem pa zazna kartico in pripiše pike. Končano! Če želite, lahko s plačilno Pika kartico na svojem pametnem telefonu tudi plačate. Ali pa plačate kako drugače in zberete samo pike za nakup.

Tudi brezstično

Če vaš telefon to omogoča, pa lahko nakupe plačate tako, da telefon le prislonite k POS terminalu - odlično za manjše nakupe!

Telefoni, ki omogočajo brezstična plačila, so vsi novejši tipi telefonov z operacijskim sistemom Android. Z vklopljenim protokolom za brezstično plačevanje (NFC), ki ga uredite med nastavitvami telefona, lahko enostavno izvedete plačila do 15 evrov opravite tako, da približate telefon z osvetljenim ekranom k POS terminalu. Plačila nad 15 evrov pa izvedete tako, da odprete mobilno aplikacijo na ekran s QR kodo in nato približate telefon k terminalu.

Ne bomo torej več brskali po denarnicah in iskali kartice, saj je ugodnosti, ki jih nudi brezstično plačevanje, vse več.

Prenesite si aplikacijo Moj M še danes in pametno kupujte s pametno Piko na pametnem telefonu.