Če smo se pred leti uporabniki prilagajali hiši, se zdaj naš dom prilagaja našim željam, pričakovanjem in zahtevam. Individualno zasnovana hiša, zgrajena na ključ, je arhitekturno prilagojena prostorskim zahtevam ter želji in potrebam kupca in je v svoji zasnovi različica pasivne hiše Marles Veritas. Premišljen koncept 136 kvadratnih metrov prostorne tehnološko napredne hiše z dvokapno streho razkriva nove smernice energetskih in tehnoloških rešitev, s katerimi je uporabniku zagotovljena visoka kakovost bivanja in nadstandardno udobje. Skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi in nadstreškom za dva avtomobila.

Marlesovi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat v Radomljah obiskovalcem na voljo za predstavitev konstrukcijskih in energetskih sistemov in tehnologije gradnje energetsko učinkovitih hiš Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Hkrati vam bodo predstavili celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, ki zagotavlja najenostavnejšo pot do vašega ekološko zasnovanega doma z nizkimi obratovalnimi stroški in visoko kakovostjo bivanja.

V Marlesu so vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Dodatne informacije o dnevu odprtih vrat so na spletni strani www.marles.com, kjer se lahko tudi prijavite.

Več na: www.marles.com