Oziroma vsaj do prejšnjega kroga je bilo tako. Olimpija je, zdi se, končno prenehala objokovati izgubljenih 10 točk prednosti in si je bolj na jasnem, da si bo naslov prvaka lahko zgolj priigrala na terenu. In da ima za to še vse možnosti. V tem krogu bodo od trojice na največji preizkušnji Domžale s Celjani. Slednji končno igrajo tako, kot so si nemara želeli na začetku sezone. Da Lupeta zabija gole in da Požegu Vancašu uspevajo driblingi. Tokrat bo igral proti malodane matičnemu klubu, vse pa napeljuje na tekmo z goli. Kvota 1,62 je razpisana na to, da bosta obe ekipi zadeli, in 1,70, da bodo padli trije goli. Če bi se že bilo treba odločati za točen rezultat, bi dejal, da vse skupaj vleče v smeri 2:2, a možni so malodane vsi razpleti. Zato ne gre zanemariti tudi spodobno visokega dvojnega znaka na Celje (1,58).

Istega dne Maribor pričakuje doma Triglav. Srečno za njih, kajti razlika v tem, ali imajo na vratih Handanovića ali ne, je velika. Izostanek Handanovića vseeno namiguje na to, da bi veljalo poskusiti igrati na gol Triglava, ki je sicer vreden 1,88. Ker je pričakovati, da Milanić kakšnega aduta v tej tekmi ne bo izpostavil, se tudi ničla ob polčasu v vrednosti 3,15 ne zdi nemogoča. Tudi od Ankarana, ki bo gostil blago zastali Rudar, se da pričakovati, da bo zadel. 1,78 je na voljo za opcijo, da bosta zadeli obe ekipi. A bržkone bo Rudar to tekmo dobil, za kar je na voljo 1,70.

Jutri nas čaka ponovitev tekme Krško – Aluminij izpred nekaj dni, ki se je končala z 1:1. Krško je bilo kot gost bliže zmagi, a to ne pomeni nič. Pri tovrstnih dvobojih se zdi gostujoča vloga celo prednost, kajti gostje praviloma lažje čakajo na napako načeloma podjetnejših gostiteljev. Pričakovati je tekmo z več goli, kot jih je padlo v Kidričevem. Torej 1,85 na več kot 2,5 gola, 1,72, da obe ekipi zadeneta oziroma prej dvojni znak na Aluminij kot na Krško. Ni lahke tekme za Olimpijo, a Ljubljančani so enostavno kvalitetnejši od Goričanov. Zato je pričakovati, da bodo zmagali z več kot golom razlike, kar pa je resda vredno le 1,60.