Individualne rešitve senčenja seveda omogočajo senčenje balkonov, teras, manjših ali večjih površin z različnim razgledom in različnim vpadom sončnih žarkov. Zato je pomembna izbira prave tende, prave točke pritrditve, naklona in platna.

Klasične ali kasetne

Izbirate lahko med klasičnimi in kasetnimi tendami. Nekasetno tendo se po navadi montira pod obstoječ nadstrešek oziroma betonsko ploščo. Izbira različnih konzol omogoča stropno ali stensko montažo, naklon tende vse do 60 stopinj pa omogoča, da si prilagodite senco glede na dano situacijo.

Kasetne tende navdušujejo z različnimi dizajni. Odlikuje jih izjemno dobra zaščita zložljivih in teleskopskih rok, kar podaljša življenjsko dobo tende in poskrbi za brezskrbno zagotavljanje sence. Elegantna in proti koroziji odporna aluminijasta kaseta v zaprtem stanju ščiti platno in mehanske dele pred vplivi okolja, kot so padavine, močan veter ali umazanija. Zato je lahko montirana prosto, brez nadstreška oziroma zaščitne strešice.

Dobrodošli komarniki

Poleg zaščite pred soncem je vse bolj zaželena, včasih celo nujna zaščita pred mrčesom. Odločitev za nakup komarnikov je naložba v mirno in udobno preživljanje časa v bivalnih prostorih ter zagotovilo za nemoten nočni počitek. Komarniki so lahko pritrjeni na okenski profil in jih na različne načine odpiramo, zapiramo, lahko pa so tudi snemljivi, kar pomeni, da jih lahko po koncu sezone enostavno odstranimo in jih znova pritrdimo naslednjo pomlad.

Okviri in profili naših komarnikov so izdelani iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija, okovja pa so iz materialov, ki so odporni proti obrabi ter omogočajo dolgo in nemoteno uporabo izdelka za zaščito pred insekti. Mrežico in barvo okvirjev lahko izbirate individualno.