Kako ste se znašli med rastlinojedci?

Iskali so kuharja. Lastnik je imel vizijo, da veganstvo kot trend ni več samo tržna niša, temveč že tržni segment. Ker me je z idejo prepričal, sem se zlahka odločil.

Je bil težak preskok iz konvencionalne kuhinje med veganske jedi?

Sploh ne. Če si kuhar po srcu in te zanimajo novi izzivi, če obvladaš tehnike italijanske, francoske, slovenske kuhinje, to sploh ni problem. Veliko sem se tudi sam izobraževal glede na trende, ki so se pojavljali. Fusion kuhinja, molekularna kuhinja. Vsak tr

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.