Pred slabim mesecem dni sta se dva moška namenila oropati potovalno agencijo v Manchestru. Za svoj podvig sta izbrala precej vetroven dan, čemur nista posvečala pozornosti.

Sredi belega dne sta vstopila v poslovalnico in z grožnjami zahtevala gotovino. Ko jima je prestrašeno osebje izročilo denar, sta si bankovce zatlačila kar v hlače, kar se je kasneje izkazalo za izjemno slabo potezo. Roparja sta se nato misleč, da je najtežji del že za njima, peš podala do avtomobila. Na ulici so enega od njiju posnele varnostne kamere, ki pa so posnele tudi dogodek, ki ga ni mogel predvideti nihče: nenadoma je namreč zapihal veter. Ukradeni bankovci so poleteli v zrak, se zavrtinčili, nato pa jih je odneslo daleč naokoli.

Za trenutek ali dva se zmedeni ropar obotavlja in najverjetneje razmišlja, ali se je smiselno pognati za ukradenim plenom in posledično brez dvoma pritegniti pozornost okolice. Na koncu se odloči za beg, zaradi česar manchestrska policija, ki ima težave z identificiranjem roparjev, za informacije o dogodku naproša vse mimoidoče.