V Agitavit Solutions, gazeli, ki je bila nominirana za gazelo Osrednje Slovenije 2017 (na sliki), se vsako jutro sreča preko 80 sodelavk in sodelavcev z željo, da s svojimi tehnološkimi rešitvami izboljšajo poslovni svet. Ukvarjajo se z razvojem rešitev po meri naročnikov in z razvojem lastnih produktov na Microsoft tehnologiji, med njihovimi več kot 100 strankami pa so številna domača in mednarodna podjetja, kot so Sandoz Group, Hilti Corporation, Microsoft, Krka, A1, Kolektor Group.

Za izkušene in manj izkušene

Trenutno v podjetju, ki redno sodeluje tudi v Zlati niti in torej meri kakovost odnosa med zaposlenim in organizacijo, potrebujejo več razvijalk in razvijalcev - tako začetnike kot tudi že izkušene strokovnjake - , ki se bodo v timu vrhunskih strokovnjakov ukvarjali z načrtovanjem in razvojem rešitev na Microsoft tehnologiji. Lokacija dela je v Ljubljani, možno pa je tudi delo od doma.

Vabijo kandidate, ki že

imajo izkušnje s programiranjem spletnih aplikacij

poznajo koncepte večnivojskih arhitektur in načrtovanja relacijskih baz podatkov

poznajo tehnologije in programske jezike Microsoft.NET, ASP.NET, C#, Microsoft SQL Server, HTM5, JavaScript, CSS

govorijo angleško (znanje nemščine je dodatna prednost)

radi sodelujejo v timu različnih strokovnjakov in do svojega dela čutijo odgovornost.

Agitavit Solutions ponuja:

zaposlitev za nedoločen čas

delo na zanimivih domačih in mednarodnih projektih

stalen stik z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja

možnost osebnega in strokovnega razvoja

variabilno nagrajevanje

urejeno delovno okolje s sproščeno komunikacijo

dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem

fleksibilen delovni čas (svoje delo lahko prilagodite drugim obveznostim in aktivnostim) in možnost dela od doma

dodatno pokojninsko zavarovanje.

Vse, ki so se v opisu prepoznali in bi se zlatonitniku Agitavit Solutions želeli pridružiti, vabijo, da prijavo z življenjepisom pošljejo na elektronski naslov zaposlitev@agitavit.si. »Če še nisi prepričan, ali je to prava priložnost zate, te vabimo, da z enim od naših sodelavcev v razvoju ob kavi dobiš informacije iz prve roke. Oglasi se nam na zaposlitev@agitavit.si.« poudarjajo v podjetju.

Delo in zabava

Pri vsakodnevnem delu ne pozabijo na izobraževanje in zabavo. Skrbijo za medsebojni prenos znanj prek rednih tedenskih izobraževanj (od potopisnega predavanja po Vietnamu do odkrivanja skrivnosti programskega jezika TypeScript), dodatna znanja pa njihovi strokovnjaki pridobivajo prek certificiranj in z udeležbami na konferencah.

»Nudimo delovno okolje za izjemne dosežke. Leto začnemo s tradicionalnim kick-off dogodkom, na katerem pregledamo vizijo, strategije in cilje podjetja ter jih skupaj oblikujemo za naslednje leto. Vsakodnevno sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki ponuja možnost učenja, profesionalnega razvoja in navdiha, vsak sodelavec pa si izbere mentorja za pomoč pri delovnih izzivih in razvoju kariere. Če imamo zamisel za »the next big thing« ali zgolj predlog za zamenjavo kave, svoj predlog oddamo prek aplikacije Idejnik,« so nanizali v podjetju.

Za sprostitev med delom skrbijo z internimi turnirji ročnega nogometa, njihova »gaming« skupina pa organizira neizprosne virtualne bitke za zmago in čast. Športni navdušenci se vsak torek preizkušajo v košarki, med vikendi pa se s športnim društvom odpravijo na bele strmine ali osvajamo bližnje gorske vrhove. Družijo se na športnih piknikih in timbildingih, prisegajo pa na zaključek tedna s petkovo pijačo s sodelavci. Več informacij je na spletni strani: www.agitavit.si. jpš