Predstavili vam bodo sodobne tehnološke rešitve individualno zasnovane hiše, ki je arhitekturno zastavljena kot sodobna enodružinska hiša po unikatni zamisli investitorjev. Tlorisna razporeditev je funkcionalna in estetska. Dopolnjuje jo Marlesova tehnologija, ki z optimiranimi detajli doprinese k brezhibnemu delovanju hiše in odlični energetski učinkovitosti. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje, premišljeni konstrukcijski sistem pa zagotavlja visoko toplotno, zvočno, protipotresno in protipožarno zaščito. V hišo je vgrajena vrhunska kompaktna naprava »4 funkcije v eni« z najsodobnejšim sistemom prezračevanja, ogrevanja, hlajenja in priprave tople sanitarne vode s katerim se zagotavljajo izjemno nizki stroški bivanja in visoko bivalno ugodje.

V Kamniku bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo obiskovalcem na voljo za predstavitev konstrukcijskih in energetskih sistemov in tehnologije gradnje energetsko učinkovitih hiš Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.

V Marlesu se zavedajo pomena energijske učinkovitosti in trajnostnega razvoja, zato pri razvoju in inovacijah posebno pozornost posvečajo tehnologijam in rešitvam, ki so učinkovite, trajnostne in ne obremenjujejo okolje. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

Dodatne informacije o dnevu odprtih vrat so na spletni strani www.marles.com, kjer se lahko tudi prijavite.

Več na: www.marles.com