»Nisem vedela, kako naj se odzovem,« je nekdanje Playboyevo dekle meseca komentirala njen prvi spolni odnos s sedanjim ameriškim predsednikom. »Verjetno sem bila v tistem trenutku videti zelo žalostna,« je povedala v intervjuju za CNN.

Povedala mu je, da »ni takšna« in da denarja ne bo sprejela, Trump pa je odvrnil, da je »res nekaj posebnega«. Iz Bele hiše so sporočili, da ameriški predsednik domnevno afero zanika. »Razumem, da se trudi zaščititi družino in podobo v javnosti, vseeno pa me je presenetilo, da laže,« je še dodala.

Razjedala jo je krivda

Njuna afera naj bi se odvila pred več kot desetimi leti, ko je bil Trump že leto dni poročen z Melanio. »Kaj drugega naj storim, kot da se ji opravičim? Tudi sama ne bi želela, da se mi pripeti kaj takšnega,« se je opravičila prvi dami ZDA. Njuno zvezo naj bi McDougalova prekinila ravno zaradi krivde, ki jo je čutila zaradi zveze s poročenim moškim.

Je pa zvezo s Trumpom opisala kot ljubečo, dobivala pa naj bi se najmanj petkrat na mesec. Mislila je, da je - poleg soproge - njegovo edino dekle, a po navedbah nekdanje porno zvezdnice Stormy Daniels to ne drži. Trump zanika tudi to afero.

Plačali so ji, zgodbe pa niso objavili

Časnik Wall Street Journal je malo pred predsedniškimi volitvami leta 2016 poročal, da je tabloid National Enquirer (oziroma njegov lastnik, podjetje American Media) McDougalovi plačal 150.000 dolarjev za zgodbo, ki pa je ni objavil, ona pa po pogodbi potem o njej tudi ni smela govoriti. V podjetju vse zanikajo in sporočajo, da je imela McDougalova vso svobodo ter da je niso »utišali«.

McDougalova sedaj toži družbo in skuša razveljaviti pogodbo o pravicah za njeno zgodbo. »Zgodba je zdaj zunaj. Kot vidite, ne razkrivam sočnih podrobnosti. S tem ne želim zaslužiti, nazaj skušam le pridobiti svoje pravice in dokazati, da je bila pogodba nezakonita ter da so me izkoristili,« je še povedala Cooperju.