Hirscher je v končani sezoni osvojil skupno 669.681 švicarskih frankov, kar je največ doslej. Gre za bruto znesek, brez obračunanega davka. Tudi Shiffrinova z osvojenim izkupičkom 702.774 frankov še nikoli poprej ni z denarnimi nagradami zaslužila toliko. Shiffrinova je prehitela najuspešnejšo Slovenko Tino Maze, ki je v rekordni sezoni 2012/13, v kateri je zbrala enajst zmag in 24 uvrstitev na zmagovalni oder, z denarnimi nagradami za uvrstitve v svetovnem pokalu dobila 701.797 švicarskih frankov bruto.

Američanka je v končani sezoni sicer neuspešno lovila svetovni rekord Tine Maze po številu osvojenih točk. Rekord 2414 točk, ki jih je osvojila Mazejeva, še naprej ostaja v rokah Korošice, ki je postala februarja prvič mati. Shiffrinova je v končani sezoni zbrala 18 uvrstitev na stopničke, od tega dvanajst zmag, Hirscher pa je skupno osvojil 16 uvrstitev na zmagovalni oder, od tega je trinajstkrat zmagal.

Vihar z močnim vetrom, ki se je razbesnel nad prizoriščem finalnih tekem svetovnega pokala v švedskem Aareju in odpihnil ženski veleslalom ter moški slalom, je Avstrijcu preprečil, da bi se po številu zmag v eni sezoni izenačil s Švicarko Vreni Schneider. Ta tudi po tej sezoni ostaja edina smučarka, ki je v eni sezoni svetovnega pokala (1988/89) štirinajstkrat zmagala.

Na tretjem mestu po zaslužkih je Norvežan Henrik Kristoffersen, ki je bil kar petnajstkrat na odru za zmagovalce, a je v vsej sezoni le enkrat zmagal. Pri ženskah se je za Shiffrinovo z enajstimi stopničkami uvrstila Švicarka Wendy Holdener, ki pa je prav tako zmagala le enkrat. Holdenerjeva je na drugem mestu razpredelnice prejemnikov denarnih nagrad zaslužila skoraj trikrat manj (273.794 frankov) od ameriške zvezdnice, Kristoffersen (345.071 frankov) pa dvakrat manj od smučarskega virtuoza iz Annaberga.