Ameriška deskarka je na svetovnem spletu objavila nekaj svojih fotografij, kjer pozira v kratkih hlačah in tudi kopalkah, na fotografijah pa je lepo vidno, da nima desne noge. Fotografije je pripravila priznana ameriška revija Sports Illustrated, 22-letna deskarka, ki bo te dni nastopala na paraolimpijskih igrah v Pjongčangu pa upa, da bodo tudi drugi ljudje s posebnimi potrebami imeli večje samozaupanje.

»Tega pač pogosto ne vidiš kot seksi. Želela sem pokazati, da je tudi invalidnost v redu. Želim pokazati, da sem samozavestna in ponosna. Lahko sem tudi lepa. Ko sem prebolevala raka, sem izgubila nogo. Potem se nisem imela zgledovati po nikomer. To želim spremeniti in želim biti vzornica otrokom,« je dejala deskarka.

Prav tako upa, da ji bodo paraolimpijske igre pomagale sporočilo spraviti v svet. »Ni pomembno, kako je videti tvoje telo, pomembno je, da se sam v njem počutiš dobro. In ni razloga, da se v svojem telesu ne bi počutil dobro. Šport je spremenil moje življenje, želim, da imajo tudi drugi to priložnost,« je še dejala 22-letna Američanka.