Z 22 točkami je bil prvi strelec Miamija Dwyane Wade, za Washington je Bradley Beal prispeval 30 točk. »Ta trenutni Bradley Beal je Bradley Beal, ki smo ga vsi pričakovali. Med odsotnostjo Johna Walla je zrasel kot igralec, postal je vodja. Igro vidi drugače, ko ima veliko žogo," je povedal Wade, ki je s trojko izsilil podaljšek.

»Potrebovali smo zmago. Načrt je bil enostaven. Vse bi naredili za zmago,« je bil kratek in jasen Beal. Washington je z zmago prekinil niz petih porazov. Na lestvici vzhodne konference je na petem mestu.

Miami bo v noči na petek doma gostil Philadelphio. Ta je bila v noči na sredo s 128:114 boljša od Charlotta.

Houston je slavil šestnajstič po vrsti, tokrat je s 122:112 premagal Oklahomo. Pri Houstonu sta 25 oziroma 23 točk dosegla Chris Paul in James Harden, na drugi strani je Russell Westbrook dal 32 točk. Toronto je s 106:90 ugnal Atlanto, s peto zaporedno zmago je na vrhu vzhodne konference.

New Orleans je na krilih Anthonyja Davisa, ki je dosegel 41 točk in 13 skokov, premagal Los Angeles Clippers s 121:116. Golden State je bil s 114:101 boljši od Brooklyna, za bojevnike je Stephen Curry dal 34 točk.

Washington Wizards - Miami Heat