Za Ljubljančane sta v rednem delu zadela Miha Pesjak (12.) in Andrej Hebar (36.). Ljubljanski hokejisti so v zadnji tekmi alpske lige pred olimpijskim premorom za slovenski ekipi, zadnje tri dvoboje rednega dela bodo odigrali šele po igrah v Južni Koreji, začeli odlično in skorajda odnesli vse tri točke drugouvrščenemu Rittnu. Dvakrat so vodili, drugič po zadetku olimpijca Andreja Hebarja do 59. minute, ko so domači izenačili in izsilili dodaten del tekme.

A večji izkupiček so navsezadnje le odnesli gostje, odločilni zadetek je pri kazenskih strelih dosegel Kristijan Čepon, dve točki pa sta Ljubljančane še učvrstili na šestem mestu lige.

Slovenski prvaki z Jesenic niso imeli tolikšnih težav s predzadnjo ekipo lige. Po hitrih zadetkih v prvem delu so nato sicer potrebovali več časa, da so spet napolnili mrežo domačih, ki so se ob številnih poizkusih dolgo uspešno branili, Jeseničani pa so nato v le treh minutah zadnje tretjine s še tremi zadetki stvari postavili na pričakovano mesto. Z zmago so se pred odmorom utrdili na tretjem mestu alpske lige.