Termalna voda je zakon!

Zimska Termalna riviera je v teh hladnih dneh pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Tropska oaza zimske Termalne riviere vabi v številne bazene, whirlpoole, pod slapove, na masažna ležišča, proge za deskanje, tobogane... V Čatežu zagotavljajo morje doživetij prav za vsakogar, saj z vodnimi atrakcijami in številnimi bazeni prepričajo kopalce vseh generacij,...

V čateški termalni metropoli lahko uživate še ugodneje, saj lahko vse do konca februarja v predprodaji kupite vstopnice za kopanje v Termalni rivieri pod ugodnimi pogoji. Cene vstopnice tudi v času počitnic ne bodo višje, ampak ostanejo cenovno enako privlačne kot v izvenpočitniškem obdobju.

Za vsakega nekaj

Otroci bodo v termalnem počitniškem raju uživali v kreativnih delavnicah, skupaj z odraslimi pa v številnih športnih aktivnostih. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v Čatežu ves dan poskrbljeno za številne aktivnosti: drsanje na kar 600 m2 veliki ledeni nadkriti ploskvi, ustvarjalne delavnice za najmlajše, programe razvajanja v Spa & Wellness centru, …

Dobre hrane, plesa in glasbe v Čatežu tudi ne bo manjkalo. Poleg klasičnega pustnega plesa z bogatimi nagradami za najboljše maske, bodo poskrbeli tudi za pustno kulinarično uživanje, kjer krofov, flancatov ne bo manjkalo, kot tudi drugih pustnih (mesnih) jedi ne.

Oaza dobrega počutja

(Foto: arhiv Terme Čatež)

Pozimi običajno namenimo več časa zase, za razvajanje in za najbližje. V teh hladnih zimskih dneh še kako prija obisk savne, a ne? V čateškem Savna parku se lahko razvajate v osmih različnih savnah, treh solarijih in bazenčkih. V wellness centrih pa poskrbijo za nepozabne trenutke sprostitve ter razvajanja telesa in duha.

Izjemno privlačni so tudi počitniški paketi, npr. »Popoln družinski paket«: 2 polpenziona + 3 dni kopanja že od 259 € za DVA v Hotelu Toplice****; prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno! Priljubljen je tudi paket »Super družinske počitnice« v Čatežu: 2 polpenziona + 3 dni kopanja: že od 196 € za 2 osebi na paket. Prvi otrok do 12. leta ima 50 % popust, drugi otrok do 6. leta biva brezplačno! Družine se pogosto odločijo tudi za bivanje v prijetno opremljenih apartmajih***.

Živahen počitniški utrip na obali

V Aquaparku Žusterna bo ob številnih aktivnostih in dogodivščinah pestro tako otrokom kot tudi odraslim. Družine, ki se bodo odločile za oddih v času šolskih počitnic, bo zagotovo prepričal paket »Mini mini počitnice v Hotelu Žusterna***« - 3 polpenzioni + 4 dni kopanja že od 186 € / osebo na paket. Prvi otrok do 11,99 let in drugi otrok do 5,99 let bivata BREZPLAČNO!

(Foto: arhiv Terme Čatež)

Dobrodošli na spletni strani www.terme-catez.si, kjer vsakdo najde nekaj zase.