Deset dni po tistem, ko so inšpektorji zaradi »ponavljajočih se resnih higiensko-tehničnih pomanjkljivosti, nezagotavljanja sledljivosti in varnosti živil ter slabe odzivnosti vodstva na predpisane ukrepe…« za mesec dni zaprli mesnopredelovalno podjetje Mesnine dežele Kranjske (MDK), se je njegov lastnik in direktor Edvard Fonda včeraj le sestal s predstavniki zaposlenih. Zagotovil jim je, da bodo ugotovljene pomanjkljivosti pravočasno odpravili in tako proizvodnjo 22. februarja znova zagnali.

»Ni zapuščeno, kot je morda videti na zu

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.