Zbrali smo tudi njihove telefonske številke, na katerih se lahko naročite za obisk, na vas pa je, da izberete najprimernejšega zase. Kdo bi vam najbolj ustrezal, preverite tukaj. Pravijo, da je frizerja najbolje izbrati po priporočilu. Mi vam priporočamo vse.

Ko obiščete frizerja in uredite pričesko, pa se lahko podate na izlet v skrajni severovzhodni del Slovenije, v Mursko Soboto. Tam vas čakata pristna domača hrana in prijetno vzdušje, saj vas bodo sprejeli z nasmehom na obrazu in odprtimi vrati.

V sledečem seznamu vam želimo predstaviti Penzion Letališče, Taverno Huber, Gostilno pri Amerikancu in Gostilno Lovenjak v Murski Soboti, Okrepčevalnico in pizzerijo Kučan v Križevcih, Restavracijo Bella Venezia v Lendavi, Turizem Tompa in Gostilno Miran Kurbos iz Ljutomera, Gostilno Šanekar v Spodnjih Ivanjcih, Restavracijo Šmid z Gornje Radgone in Gostišče Kozel.

Ko zadiši iz kuhinje po raznih domačih in tujih dobrotah, se je razvajanju težko upreti. Zato vam svetujemo, da si vzamete trenutek zase in se sprostite ob zares okusnih jedeh. Pripravljajo jih razni mojstri, ki izkoristijo raznolikost slovenske domače kuhinje.