Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance je zgrešil vse tri mete za tri točke ter je zadel le en prosti met iz štirih poskusov (1:4). V statistiko tekme je vpisal še en skok. Dragić v zadnji četrtini ni igral.

Prvi strelec Miamija je bil Josh Richardson z 19 točkami, Wayne Ellington se je ustavil pri 17 točkah. Ellington je zadel tudi trojko, s katero je štiri sekunde pred koncem postavil končni izid. Pri gostih se je izkazal Kemba Walker s 30 točkami. Miami je na začetku tretje četrtine zaostajal za 15 točk (60:75).

Košarkarje s Floride v noči na torek čaka gostovanje pri Dallasu. Miami je z 28 zmagami in 21 porazi na četrtem mestu lestvice vzhodne konference lige NBA. Na tretjem mestu so podprvaki lige Cleveland Cavaliers z enakim številom zmag, a z dvema porazoma manj.

Derbi večera med najboljšima ekipa zahodne in vzhodne konference so dobili prvaki lige NBA. Ekipa Golden State Warriors je pod domačima obročema dvorane v Oaklandu premagala Boston Celtics s 109:105, tudi po zaslugi izjemne predstave prvega zvezdnika Stephena Curryja.