Melania hvaležna za ljudi, ki niso Trump

Od začetka Trumpovega manj uspešnega predsedovanja mineva leto dni, njegova soproga Melania pa ob jubileju na instagramu ni objavila njune skupne fotografije, ampak raje posnetek, na katerem pod roko namesto soproga drži enega od častnih vojakov na inavguraciji. Tudi v pripisu ni omenjala Donalda Trumpa. Raje je zapisala, da je minulo leto zaznamovalo veliko krasnih trenutkov in da se šteje za srečno, da je spoznala veliko ljudi v ZDA in po svetu.

Lucija Gubenšek bo na Planet TV

Še ena nekdanja slovenska manekenka se vrača v našo zavest in na televizijske ekrane. Lucija Gubenšek, ki je nekaj časa povezovala dogodke in promovirala elitno medicinsko kozmetiko, bo na Planet TV vodila oddajo Projekt diva, ki že ima svoj profil na instagramu. Tam pišejo, da bodo s pomočjo »vrhunske ekipe« uresničevali skrite želje »dvanajstih izbrank«, katerih zgodbe bomo spoznali gledalci. Glede na opis in ime oddaje bodo najbrž izbirali samo takšne, ki si »na skrivaj« želijo stilsko preobrazbo in novo pričesko.

Evropska komisija odsvetuje ponaredke

Na instagramu evropske komisije redno izobražujejo o svojih projektih, včasih o tem, kako pomembno je reciklirati, drugič, kako so si z ekipo privoščili kapesante na ljubljanski Odprti kuhni. Trenutno se osredotočajo na ponaredke priznanih blagovnih znamk. Pri tem jih ne skrbijo avtorske pravice ali dobički korporacij, ampak seveda zgolj naše zdravje in uporabniška izkušnja. Kupovanje poceni ponarejenih oblačil in obuval odsvetujejo, ker so slabe kakovosti, to pa ima lahko »hude posledice« za naše zdravje.

Če bi imeli na izbiro superge (športne copate) v znani trgovini in enak, a veliko cenejši par s komaj opazno spremenjenim logotipom, ki vam jih tako mamljivo ponuja ulični prodajalec? Ugodna cena je včasih res privlačna! Vendar POZOR! Zelo verjetno gre za ponaredek, ki vas bo na koncu stal več, kot ste zanj odšteli. Pri ponaredkih se kmalu izkaže, da so slabe kakovosti in včasih narejeni celo iz nevarnih materialov, ki imajo lahko hude posledice za vaše zdravje.  Tudi Evropska komisija se zaveda problema, zato je pripravila vrsto ukrepov za boj proti ponarejevalcem in preprodajalcem ponaredkov: http://bit.ly/2EPrb9C . . . . . #IPR #singlemarket #stop #counterfeit #market #badquality #dangerousforhealth #fake #intenttodecieve #saynotofake #safeproducts #eu #europeancommission #protect #intelectual #property #rights

A post shared by ECinSlovenia (@evropska_komisija) on

Jankovićeva snaha na Placidu Domingu

Na instagramu svoje življenje beleži tudi Ursula Gawish, partnerica poslovneža Damijana Jankovića, sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Petindvajsetletnica ima na družbenem omrežju skoraj pet tisoč sledilcev in na objavljenih fotografijah rada pokaže, da odličnost ceni v modi, kulinariki in svetovni turistični ponudbi. Očitno prisega tudi na vrhunske vokaliste – konec tedna se je, obuta v čevlje znamke Louboutin, oglasila na koncertu Placida Dominga v ljubljanskih Stožicah in si, sodeč po fotografiji, zagotovila dober razgled.

Igor Šoltes čaka bacile

Evroposlanec Zelenih in promotor kakovostne zdrave hrane Igor Šoltes je na pričujoči fotografiji, posneti v pisarni evropskega parlamenta, morda videti dobre volje, a v resnici je zaskrbljen, da bi se česa nalezel od sodelavcev oziroma asistentk, ki si ob znakih bolezni očitno niso vzele bolniškega dopusta. Posnetek na instagramu je opremil s podpisom »čakajoč na bacile«, zraven dodal nekaj znakovnih simbolov za bolezen in vse to objavil pod oznakami »bacilom se ne dam«, »bolezen vse okrog nas«, »v sosednji pisarni jih mrgoli« in »bolne asistentke«.

To je šesti korak do sijoče boginje

Za zdravje in dobro počutje bolje skrbi priljubljena nutricionistka in strokovnjakinja za hormone ter obrazno jogo Savina Atai. S sledilci na instagramu je delila fotografijo doma namešane zlate lepotilne maske, ki jo je privoščila svojemu obrazu. Ob tem je zapisala, da gre za »šesti korak do dobro spočite, sijoče boginje v letu 2018«. Pred tem je nastopilo crkljanje, razumevanje ženske in moške energije, joga vaja in iskanje akupresurne točke proti stresu, začelo pa se je s petnajstimi dnevi brez sladkorja oziroma glutena.

HOMEMADE GOLDEN MASK - for firm, healthy, and completely rejuvenated skin!🌟🌟🌟🌟🌟 6. step to BECOMING A WELL-RESTED, GLOWING GODDESS all throughout 2018 👑👑 Mix: 2-3 full tablespoons of sour cream or sheep milk yoghurt with 2 teaspoons of turmeric and 2 teaspoons of raw cocoa powder Smear a thick coat of the mask onto your skin and let it work its magic for 10 minutes. Then rinse well and apply your favorite cream or lotion. The best time to use the mask is in the evening, especially if you also exfoliate your skin with a gentle peeling made out of: -coconut sugar and olive oil, or -ground almonds and olive oil beforehand. 🌟🌟🌟🌟🌟 Turmeric has been as precious as gold in Ayurveda for millennia. It erases wrinkles and gives your skin an alluring glow, as it increases circulation and has deeply nourishing properties. Cocoa is also full of beautifying minerals and skin simply adores it, as it, too, heals and nourishes. This mask is suitable for all skin types. I absolutely adore this mask and swear by it! It’s so simple, yet so effective! You’ll see, soon you’ll be a Golden Alien, just like me! 😇😇😇 Kisses! 😘😘😘 P.S.: don’t forget to apply some to your lips! The skin there especially needs its rejuvenating touch! #homemadefacemask #bestfacemask #facemask #ayurveda #turmeric #rawcacao #superfoodsmask #beautifulskin #wrinklefree #glowingskin #healingskin #goldenwomanlifting #golden

A post shared by Savina Atai (@savinaatai) on