Forma nogometašev iz Milana po izvrstnem vstopu v sezono naglo pada. Črno-modri so brez zmage že šest tekem, zadnji remi proti Rimljanom pa je bil že tretji zaporedni. Da je Inter pred domačimi navijači osvojil vsaj točko, se lahko zahvali. Matiasu Vecinu. Vezist je v 86. minuti poskrbel za izenačujoči zadetek in tako izniči vodstvo, ki ga je Romi v 31. minuti zagotovil Stephan El Shaarawy.

roma

Inter, za katerega je Slovenec Samir Handanović branil vso tekmo, je sicer v dobrem mesecu s prvega mesta nazadoval na četrto, njegov zaostanke za prvouvrščenim Napolijem pa znaša že 11 točk.

Lyonu derbi proti PSG

Komaj drugi poraz v prvenstvu pa je v Franciji vpisal Paris Saint-Germain. Pariški klub je v 22. krogu gostoval v Lyonu in v izdihljajih tekme izgubil z 1:2. V dramatični tekmi sta za zmagovalce zadela Nabil Fekir v drugi in Memphis Depay v 95. minuti, medtem ko je pri gostih edini zadetek v 45. minuti dosegel Layvin Kurzawa.

psg

Velja dodati, da konca tekme ni dočakal mladi zvezdnik PSG Kylian Mbappe, ki je v 36. minuti silovito trčil v nasprotnikovega vratarja. Mnogo slabše jo je pri tem odnesel napadalec, saj je ob trku izgubil zavest, z igrišča pa so ga odnesli na nosilih. Kljub temu z igrišč najverjetneje ne bo predolgo odsoten, saj je kmalu po tekmi prek twitterja sporočil, da je z njim vse v redu.