V finalu je na še nenačeti slalomski progi veliko pridobil tudi Rus PavelTrihičev, ki je bil 29. na smuku, z zaostankom 2,59 sekunde za takrat vodilnim, in se veselil svojih prvih stopničk v svetovnem pokalu. Boj za tretje mesto in kombinacijski seštevek je dobil Italijan Fill, ki je za eno stotinko sekunde prehitel Norvežana Kjetila Jansruda. Presenetljiva zmagovalna dvojka je sicer tudi posledica številnih odstopov, druge vožnje za nameček ni zaključil vodilni po smukaškem delu Vincent Kriechmayrt, kar je bil hud udarec za avstrijsko moštvo, ki si je obetalo zmago v alpski kombinaciji prvič po letu 2012.

Fill je tako s 140 točkami dobil seštevek kombinacije po dveh tekmah, ki sta bili v tej sezoni v tej disciplini. Jansrud (110) je v seštevku kombinacije osvojil drugo mesto, z zaostankom 30 točk za Fillom, tretje mesto je v seštevku discipline osvojil Muffat-Jeandet (105), ki je s stopničk izrinil rojaka Alexisa Pinturaulta, ki ga ni bilo na startu.

Od slovenske šesterice se je prav tako na daljših smučeh izkazal Martin Čater, ki pa je solidno izhodišče za napad s 13. mesta zapravil s slabim slalomskim nastopom, a je bil kot 26. kjub vsemu najboljši Slovenec. Točke sta osvojila tudi Klemen Kosi (27.) in Miha Hrobat (28.).