Slavni igralec Brad Pitt je visok znesek za »zmenek« z Emilio Clarke ponudil na dobrodelni večerji z dražbo, ki jo je priredil Sean Penn. Gre za dogodek, ki ga igralec organizira že osmo leto zapored, z namenom zbrati sredstva za pomoč Haitiju.

Tako kot prejšnja leta tudi letos ni manjkalo zvezdnikov, med katerimi se je tekom večera odvijala precej pestra bitka za želene artikle. Leonardo di Caprio, ki je bil častni gost večera, se je tako za neko sliko pomeril z Emilio Clarke, ki je zanjo ponudila več. A na srečo je avtor slike naznanil, da ima na voljo dva primerka in tako v tej bitki ni bilo poraženca. Domov sta odšla vsak s svojo sliko, za katero je vsak odštel po 80 tisoč ameriških dolarjev. Za neko sliko sta se potegovala tudi Arnold Schwarzenegger in Brad Pitt, v tej bitki je slednji ostal brez želene slike.

Toda Brad Pitt se je moral ta večer sprijazniti še z eno neuresničeno željo. Med zanimivejše ponudbe večera je prav gotovo sodil zmenek s slavno Daenerys Targaryen oziroma igralko zelo priljubljene serije Igra prestolov Emilio Clarke, ki jo v seriji upodablja. Ponudba je zajemala ogled Igre prestolov v njeni družbi, za kar se je Brad potegoval na vse pretege. Za mamljivo ponudbo je igralec najprej nameraval odšteti 80 tisoč ameriških dolarjev, a je ponudbo nato zvišal na kar 120 tisoč ameriških dolarjev. Toda neuspešno, saj je neki neznanec ponudil 40 tisočakov več.

Gala večerja se je zgodila v prostorih medijskega konglomerata Milk Studios, vsak udeleženec pa je za udeležbo moral odšteti 15 tisoč dolarjev. Skupaj z dražbo so uspeli zbrati kar tri milijone dolarjev in pol (2,9 milijona evrov), ki ga bo Pennova organizacija J/P Haitian Relief namenila pomoči prebivalcem otoške države, ki jo je leta 2010 prizadel katastrofalen potres.