Curry je moral v sezoni zaradi poškodbe izpustiti enajst tekem, a odkar se je vrnil v ekipo, igra kot prerojen. Od 16 poskusov je osemkrat zadel za točke, prav tako pa je vknjižil rekord kariere pri prostih metih, saj je zadel petnajstkrat od 16 poskusov. Celotno zadnjo četrtino je odsedel na klopi, 45 točk pa je dosegel v vsega 29. minutah igre. Doslej so košarkarji 45 točk ali več v manj kot 30 minutah dosegli le na petih tekmah.

»Takoj sem vedel, ko sem že na začetku hitro zadel za tri točke v prvi četrtini, da imam ritem. Poleg tega smo igrali zelo napadalno in obrestovalo se nam je,« je po tekmi dejal Curry. V štirih tekmah po vrnitvi na parket, je Curry v povprečju dosegal 36 točk na tekmo.

Los Angeles pa ni utrpel le visokega poraza, pač pa tudi ostal brez Blakea Griffina. Ta je v prvi četrtini utrpel pretres možganov, ko mu je v enem od prodorov spodrsnilo in je po nesreči trčil v komolec rezervnega centra bojevnikov JaValeja McGeeja.

Cleveland Cavaliers so prekinili niz petih porazov v gosteh, tokrat so s 131:127 v Orlandu premagali ekipo Magic. LeBron James je dosegel 33 točk in ujel 10 odbitih žog.