Janša in Snežič ohranjata stike

Sabina Remar, manekenka, nekdanja zmagovalka izbora Miss Universe in zadnja leta še oblikovalka nakita, je ena od mnogih, ki ugled svoje blagovne znamke krepi na instagramu. Včasih s sledilci deli utrinke iz svojega zasebnega življenja. V zadnjem tednu je objavila fotografijo rojstnodnevnega praznovanja v enem od mariborskih gostinskih lokalov. Posnetek Sabininega druženja nas je pritegnil predvsem zato, ker v ozadju razkriva druženje Janeza Janše in podjetnika Roka Snežiča. Kot je znano, sta se politik in podjetnik zbližala med prestajanjem zaporne kazni na Dobu, kjer se je Snežič znašel zaradi davčnih utaj. Zdi se, da še vedno ohranjata prijateljske stike.

Alenka Bratušek ni v rudniku zaradi stavke

Danes spet v rudniku, pa ne zaradi stavke ... Jamatlon! Uspešno končan. SREČNO! #PogumZaNaprej #jamatlon

A post shared by Alenka Bratušek (@abratusek) on

Nekdanja premierka se je konec tedna oglasila v rudniku med Trbovljami in Hrastnikom, a ne zaradi stavke, kot se je s pripisom pod fotografijo pošalila tudi sama. Nekdanja predsednica vlade in poslanka državnega zbora je namreč zgolj navdušena nad rekreacijo in tako se je udeležila tradicionalnega jamatlona, kjer se morajo tekmovalci prebijati skozi več kot pet kilometrov rudniških rovov in tam, kot pišejo na uradni spletni strani, »premagujejo različne ovire, ki so povezane z rudarskim delom in življenjem«.

To ponujajo sodobni lepotilni saloni

Obisk v kozmetičnem salonu je na instagramu zaznamovala resničnostna zvezdnica in od letos tudi profesionalna kuharica Salome. Tisti, ki se pri profesionalcih ne lepotičijo redno, bodo tako morda presenečeni, kako zelo je ponudba tretmajev v zadnjih letih napredovala. Tako, kot vidite na fotografiji, so videti sodobne lepotilne maske, Salome pa se je medtem še pozabavala in svoje sledilce s pričujočo fotografijo morda celo prestrašila.

Milan Zver si utira pot

Zima zima bela #winter #snow #Slovenia #mountains

A post shared by Andreja Valič (@andrejavalic) on

Sneg je zadnje tedne zanimiv predvsem tistim, ki živijo zunaj urbanih naseljih, med njimi sta tudi zakonca Valič-Zver. Evroposlanec in nekdanji šolski minister se je znašel na instagramu Andreje Valič, medtem ko je z lopato kidal sneg in utiral pot na domači parceli, soproga pa je fotografijo opremila s podpisom: Zima, zima bela. Bruseljski veter resda okrepi človekovo prilagodljivost vremenu, a zima je zima in zato svetujemo, naj si Zver med zimskimi aktivnostmi na prostem v prihodnje vendarle omisli kakšno naglavno pokrivalo.

Sin Rosvite Pesek v družbi poslovne boginje

Vplivni motivatorji se med seboj radi navdihujejo, zato nas ne preseneča preveč, da se poznata tudi mladi motivacijski govorec, učitelj javnega nastopanja Filip Pesek in Špelca Morojna, motivatorka za finance, znana kot poslovna boginja. Pesek je na instagramu sporočil, da je bila gostja v njegovi spletni oddaji Filip Pesek Live, sicer pa je Morojnova avtorica knjig, kot so »40 dni za obilje – Dvignite finančno vibracijo in postavite svojo vrednost« in »Snemite mavec s svoje duše«, nasvete, »kako okrepiti mišico denarnice«, pa vam lahko ponudi tudi na katerem od svojih seminarjev.

Marko Vozelj kradel rože za Nušo Derenda

Nekdanji član zasedbe Čuki, zadnja leta pa izvajalec glasbenih uspešnic z dalmatinskim melosom, kot je Le en centimeter, svojega profila na instagramu ne posodablja tako pogosto, kot bi od aktivnega glasbenika pričakovali. Bolj dosledne so njegove glasbene kolegice, na primer Nuša Derenda. Ta je na ljubljanskem gradu predstavljala svojo novo skladbo, Vozelj pa ji je ob priložnosti menda edini prinesel rože. Pa čeprav se je pozneje izkazalo, da je cvetlični lonček v resnici del namizne dekoracije v tamkajšnji gostilni.