V nasprotju z Zemonom gostilna Kruh in vino v ponudbi hrane ni tako ekstravagantna.

Tudi pri ekstravaganci ne moreš biti ustvarjalen, če ne spoštuješ osnovnih kuharskih tehnik. Danes je poplava kuharjev, ki so ustvarjalni in inovativni, ne znajo pa narediti dobre goveje juhe. Jedilni list v Vipolžah temelji na tradiciji, ne gre pa za povsem preprost meni. Najtežje je kuhati preproste stvari. Kozarec vina in košček kruha sta obogatena s preprostimi dodatki. Z mesninami in sirom, jedmi na žlico, brez katerih v slovenski kuhinji ne gre, tatarskim biftekom, njok

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.