Vratar Brignoli je z zadetkom z glavo tik pred koncem tekme proti slovitemu Milanu postavil končnih 2:2. Točka je še nekoliko slajša ob dejstvu, da bi bil morebiten nov poraz že 15. zaporedni. »Nisem vesel zgolj zaradi tega, ker sem zadel, ampak za celotno ekipo. Številne tekme smo nezasluženo izgubljali ravno v zadnjih minutah. Igrati v Serie A je izpolnitev sanj, čeprav smo si seveda želeli boljših rezultatov. Tokrat nismo mogli izgubiti ničesar. Preprosto sem skočil in zaprl oči. To je bil zadetek vratarja, ne napadalca,« je svoje občutke po poročanju BBC-ja opisal junak tekme.

Na drugi strani z izkupičkom na svoji prvi tekmi v vlogi trenerja pri Milanu ni mogel biti zadovoljen legendarni Gennaro Gattuso. »Boli. Če bi me zabodli, bi bilo manj boleče kot takšen zadetek. Nikoli ne bi pričakoval, da bo v zadnji minuti zadel ravno nasprotnikov vratar,« je bil slikovit 39-letni nekdanji branilec in naslednik trenerja Vincenza Montelle.

Igralci Beneventa so prekinili nelaskav rekord 14 zaporednih porazov, kar je največ v kateri izmed evropskih petih najmočnejših prvenstev. Brignoli je poleg tega prvi vratar, ki je zadel v italijanski prvi ligi po letu 2001, ko je to proti Udineseju uspelo vratarju Reggine Massimu Taibiju.