Za floridsko ekipo, ki vodi v vzhodni konferenci, hkrati pa ima najboljši izkupiček med vsemi moštvi v dosedanjem delu lige NHL, sta zadela Čeh Andrej Šustr in Steven Stamkos, medtem ko je ruski vratar Andrej Vasilevski zbral 33 obramb.

Na sporedu so bile še tri tekme. V kanadskem dvoboju je Montreal ukanil Ottawo z 2:1. Zmagovita zasedba je dosegla tretjo zmago v nizu, medtem ko je Ottawa doživela že sedmi zaporedni poraz. V Bell Centru sta za gostitelje v polno zadela Jonathan Drouin in Phillip Danault, vratar Carey Price pa je zbral 27 obramb. Za v zadnjem času zelo razglašeno Ottawo je edini gol dosegel Mark Stone, vratar Mike Condon pa je ubranil 29 tekmečevih strelov.

Colorado je pred domačimi gledalci šele v podaljšku strl odpor Winnipega in slavil z 2:1, zmagoviti gol pa je dosegel Nathan MacKinnon. Za gostitelje sta zadela še Alexander Kerfoot in Rus Nikita Zadorov, za goste pa Josh Morrissey in Bryan Little.

Edino zmago v gosteh je dosegel Anaheim, ki je v St. Louisu slavil s 3:2. V kalifornijski zasedbi sta blestela vratar John Gibson s 37 obrambami in dvakratni strelec Antoine Vermette, medtem ko je Kevin Roy za zmago prispeval gol in podajo. V domači zasedbi je oba gola – pri zaostanku 0:3 – v izdihljajih tekme zabil Kyle Brodziak.

Los Angeles Anžeta Kopitarja bo v noči na petek gostoval v Washingtonu.