Tisti, od katerega bi prehitevanje z decembrskim okrasjem najmanj pričakovali, je zagotovo že dolga leta cinični radijski voditelj Andrej Karoli. A tako je in kot dokaz prilagamo fotografijo, ki jo je Karoli objavil na svojem instagramu, v ospredje pa, kot se za mojstre dobrih posnetkov na tem omrežju spodobi, postavil svojo fotogenično mačko, ki se menda čudi, da je že spet tisti čas v letu.

WTF? Already? How's my hair? #christmascameearly

A post shared by Andrej Karoli (@andrejkaroli) on

Televizijski voditelj, ki svoje mnoge talente redno kaže po televiziji in na gledaliških odrih, je z objavo na instagramu pokazal, da z dobršno mero elegance in skrbno počesano pričesko premaguje celo plezalne stene. Takole je namreč videti med alpinističnim podvigom nekje na Primorskem, kamor se je prejšnji teden odpravil s svojimi prijatelji.
Priljubljeni član zasedbe Čuki si je namesto plezanja po skalah izbral nekoliko varnejšo rekreacijo in se odpravil na sprehod po zasneženih gozdnih poteh. Kot je videti na objavljenem posnetku, se je primerno opremil in obul, srečo pa je imel tudi z vremenom, ki je priskrbelo idilično kuliso za čudovito fotografijo. Tej je nazadnje dodal še vsebinsko ustrezen motivacijski citat, da se z majhnimi koraki pride daleč, dekletom, ki so ga v komentarjih spraševala po kraju nastanka fotografije, saj so se menda navdušila nad lepo naravo, pa kljub vsemu ni odgovoril.

Z majhnimi koraki pridemo dalec😁

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

Vrhniški raper, nutricionist in osebni trener fitnesa Challe Salle se je v zadnjem letu uspešno izpostavil na slovenski glasbeni sceni in temu primerno še na družbenih omrežjih. Priljubljeni mišičnjak ima na instagramu okoli 18.000 sledilcev, s katerimi deli utrinke iz svojega življenja in z nastopov, nazadnje na primer s snemanja novega videospota z naslovom Poln kufer, v katerem pripoveduje zgodbo povprečnega izčrpanega uslužbenca, ki mu za vratom visijo šef, položnice in punca, za katero nima ne časa ne denarja, da bi jo kam peljal. »Sanju sm vesolce, budilka ni zvonila, zamujam na šiht in kava se mi je polila« ter »Nimam niti enga tapravga frenda, da greva se prošetat do centra« sta le dva citata popevke, v kateri raper veselje do življenja najde le za vikend.
Evroposlanka SDS in nedavno še predsedniška kandidatka Romana Tomc na instagramu rada objavlja fotografije iz službe, v zadnjem tednu na primer okrasno rastlino v pisarni ali kramljanje s članom odbora PANA. Objavila pa je še postavljanje tradicionalnega prazničnega drevesca, ki so ga takole zapakiranega privlekli iz skladišča v parlament. Sledilce je spraševala, ali vedo, kaj je na fotografiji, in eden od bolj duhovitih sodelujočih se je pošalil, da upa, »da ni Božiček«, drugi pa je zapisal, da gre za salamo.

Kdo ve, kaj se skriva v tem paketu? 🤔

A post shared by Romana Tomc (@romanatomc) on

Na instagramu smo izvedeli, da ima celo uglajena Ksenija Benedetti, ki se že skoraj dvajset let ukvarja z bontonom državnikov, za sabo divjo mladost. Sodeč po svobodomiselni punkerski pričeski je v zgodnji mladosti še zdaleč ni zanimalo, kako se primerno vesti pred angleško kraljico, si je pa verjetno občasno zavrtela kraljevsko himno »God save the queen« v različici zasedbe Sex Pistols.

Kaj se mi je prineslo v roke... Once upon a time :-D

A post shared by Ksenija Benedetti (@ksenijabenedetti) on