Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka, za katero je investitor izpolnil pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Tehnične odlike in dovršenost hiše se kažejo v posluhu za individualne želje naročnikov, kjer je za dober rezultat bilo najpomembnejše dobro sodelovanje med arhitektom, naročnikom ter izvajalcem. Zasnova v skladu z načeli funkcionalnosti in energetske učinkovitosti je nadvse primerna za gradnjo v pasivnem standardu, gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše pa sledijo načelom trajnostne gradnje in ponujajo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo.

Obiskovalci bodo imeli priložnost izmenjati ideje o zasnovi svojega sanjskega doma ter se pobliže seznaniti s celovito predstavitvijo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2017, ki do 30. novembra omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati bo na dnevu odprtih vrat predstavljen ncelovit izbor hiš na ključ v Sloveniji, prav tako bodo obiskovalci deležni podrobnejših informacij o dopolnjeni ponudbi Marles All Inclusive, ki omogoča popolno storitev za najenostavnejšo pot do sodobnega tehnološko dovršenega doma.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

Doživite novo dimenzijo bivanja - zaživite Marles lifestyle.