Iris Mulej med popoldanskim počitkom

Silky kimono and champagne mood on the rainy day, while my baby girl is napping 💁🏻🥂👶🏻💤... not a bad idea for a cold rainy autumn day, right? 🍂🍁👌🏻 Anyway, this mommy time will last no longer than an hour, but it just feels so good...and since I still breastfeeding...I just drinking an apple juice with mineral water. But still feels good 🙈😍🙆🏻. Wearing a beautiful lace bra and kimono from my favorite @modnadama.si... 💗👌🏻 . . . . . #mommytime #motherdaughter #champagne #iwish #applejuice #babysleeping #hometime #resting #lingerie #pink #satin #kimono #mood😏 #rainydays #rainyday #slovenija #slovenia #montenegrogirl #montenegro #crnagora #lovely #beautifullife #mommy #mommylife #babylove #beautiful #cute #instagood #proudmommy #november

A post shared by Iris Mulej (@iris_mulej) on

Nekdanja miss Slovenije in miss universe Iris Mulej še vedno dela kot manekenka, zadnja leta pa je vplivna tudi na instagramu, na katerem ji sledi skoraj trideset tisoč ljudi. Ima tudi dobro leto staro hčerko, ki je pogosta družba na njenih posnetkih, na katerih ji zaradi varovanja zasebnosti vedno zabriše obraz. Velja omeniti, da ji gre usklajevanje starševskih obveznosti in osebne nege bolje od rok kot večini. Pod pričujočo fotografijo je namreč zapisala, da je na deževno popoldne med počitkom otroka razpoložena za svilen kimono in kozarec šampanjca, četudi se glede slednjega le šali. Še vedno doji, je zapisala, in tako si je v kozarec v resnici natočila mešanico jabolčnega soka in mineralne vode.

Miss Slovenije še kar obstaja

Lepotna tekmovanja niso več tako odmevna kot pred leti, zato vas je morda obšla vest, da so konec tedna na Kitajskem za miss sveta izbrali lepo indijsko študentko medicine in da smo tja poslali tudi slovensko predstavnico Majo Zupan. Na uradnem profilu izbora Miss Slovenija, na katerem pišejo, da se držijo načela »podpiramo sLOVEnsko«, smo med drugim izvedeli, da so se tekmovalke udeležile dobrodelne modne revije, na kateri so v spremstvu lokalnih otrok predstavljale kitajske modne oblikovalce, oblačila pa so potem za dobrodelne namene prodali na dražbi. Da ni bilo vse tako resno, so se med drugim udeležile tudi slavnostne večerje in modne revije prestižnega nakita, na kateri so se fotografirale ob luksuznih avtomobilih.

Policija je ponosnana“novo zverino”

Nova pridobitev. Something new in our garage.

A post shared by Slovenska policija (@police_slovenia) on

Na instagramu ima svoj profil tudi slovenska policija, res pa je, da imajo redko priložnost objaviti kaj zanimivega. Šal o policistih ni, na uvodni strani pa so napisali tudi opozorilo, da profil ni namenjen naznanitvam prekrškov ali kaznivih dejanj. So pa ta teden vseeno ponosno objavili, da imajo v garaži nov vodni top, za katerega so po dosedanjem poročanju odšteli več kot milijon evrov. Na vozilo, ki je namenjeno predvsem obračunavanju z jeznimi protestniki in so ga do zdaj proti ljudem uporabili le na ljudskih vstajah pred petimi leti, so ponosni tudi na instagramu agencije za varnost prometa. Ti so fotografijo namreč opremili kar z navdušenim pripisom, da gre za novo zverino slovenske policije.

Luka Šulić pri vizažistki na RTV

Nov dokumentarni film o postavnem glasbenem dvojcu 2Cellos so na profilu RTV Slovenija naznanili s fotografijo Luke Šulića pri njihovi vizažistki. Glasbenika, ki zaradi svojega stasa sprejme tudi kakšen manekenski posel, so sodeč po fotografiji naličili s prvovrstno sodobno tehnologijo za te reči. Z električnim aplikatorjem airbrush namreč puder nanašamo zelo počasi, to pa ustvarja videz karseda brezhibne polti. Če ste dokumentarni film o glasbi ne le talentiranega in uspešnega, ampak tudi skrbno urejenega godalnega dueta zamudili, so pod fotografijo zapisali, da bo ponovitev na sporedu nacionalke prvi dan novega leta.

Jani Möderndorfer si je vzel čas za razmislek

Resen razmislek.... :)

A post shared by Jani Möderndorfer (@jani_modern) on

Poslanec SMC in nekdanji ljubljanski podžupan, ki se zadnje časa ukvarja s preiskovanjem sumov politično motiviranega pranja denarja v NLB, ima tudi nekaj prostega časa in celo profil na instagramu, kjer to lahko spremljamo. Möderndorfer ima dvainpetdeset let in kot večina njegovih vrstnikov rad hodi v hribe, potuje, kosi travo in goji zelišča na domačem balkonu. Nazadnje se je naslanjal ob deblo bambusa na neznani lokaciji zunaj Slovenije, pod fotografijo pa le zapisal, da je čas za razmislek.

Ivana Šundov je še vedno zanimiva

Z življenjem nekdaj priljubljene slovenske voditeljice, ki se je pred leti preselila na Hrvaško, ste lahko na tekočem prek družbenih omrežij, na katerih redno deli utrinke iz svojega vsakdana. Sledilci imajo tako priložnost všečkati veliko selfijev, fotografij z družabnih prireditev in vodenj lokalnih prireditev, profesionalnih modnih portretov, motivacijskih citatov in vsega, kar spada pod profil uspešne estradnice. Ta teden se je med drugim postavila med kartonasti različici hollywoodskih igralcev Bradleyja Cooperja in Ryana Gosslinga, spodaj pa se pošalila, da se je odzvala njuni prošnji za skupno fotografiranje.