Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, mednarodni, liga prvakov

Borussia Dortmund – Tottenham
1, 0
V skupini H, v kateri igrata še Real Madrid in ciprski Apoel iz Nikozije, ima po štirih tekmah Tottenham deset točk, Borussia pa zgolj dve. Dortmundčani so edini točki doslej osvojili z dvema neodločenima izidoma (obakrat le 1:1) proti Ciprčanom.

Nogomet, mednarodni, liga prvakov

Manchester City – Feyenoord
1
Dvomov o zmagovalcu dvoboja petega kroga v skupini F ne bi smelo biti. Manchester City je prvi z maksimalnimi 12 točkami, Feyenoord pa četrti (zadnji) z ničlo. Angleži imajo razmerje doseženih in prejetih zadetkov 12:3, Nizozemci pa 3:12.

Rokomet, Danska, prva liga

Midtjylland – GOG Gudme
2
Po enajstih prvenstvenih krogih je Gudme na prvem mestu z 18 točkami, Midtjylland pa je v 14-članski ligi na devetem z enajstimi. Oba kluba imata sicer enako učinkovit napad (295:295), toda Gudme je doslej prejel kar 40 zadetkov manj (256:296) kot njegov tekmec Midtjylland.

Hokej na ledu, Avstrija, liga Ebel

Gradec – Dunaj
1, 0
Avstrijska kluba bosta odigrala jubilejno, že stoto medsebojno tekmo, doslej pa je uspešnejši Dunaj, ki vodi v zmagah kar s 67:32. Tudi na lestvici so gostje boljši, saj so prvi s 46 točkami (19 tekem), Gradec pa je na sedmem mestu s 27 (20 tekem).