Luka Dončić in Anthony Randolph sta bila spet med najboljšimi v dresu madridskega kluba, a sta na koncu skupaj s soigralci morala priznati premoč Maccabiju. Potem ko je v prejšnjem krogu Real prvič v evroligi izgubil, je danes klonil še enkrat. V obračunu ekip z vrha lestvice je v dvoboju številnih nihanj (domači so prvo in tretjo četrtino izgubili, drugi pa dobili za 13 točk) na koncu boljše živce pokazal domači klub. Po vodstvu z 88:81 Izraelci zmage niso več izpustili iz rok, na koncu je bilo 90:83.

Luka Dončić je tekmo končal s statističnim indeksom 30, bil je najboljši strelec svoje ekipe z 19 točkami, dodal pa je še šest skokov. Anthony Randolph pa je za las ostal brez dvojnega dvojčka, saj je ob 13 točkah ekipi pomagal z devetimi skoki. Pri zmagovalcih je 21 točk zbral Thomas Deshaun.

Edo Murić s prvo zmago

Armani Olimpia Milano je igral z Žalgirisom in izgubila z 62:94, Zorana Dragića ni bilo v postavi Milana, igral pa je Edo Murić za Anadolu Efes; njegov klub je iskal prvo zmago v evroligaški konkurenci v tej sezoni. Turki so jo nazadnje tudi ujeli, predvsem zaradi dobre prve četrtine, ko so si pridobili prednost, ki je nato niso več spustili iz rok, čeprav so v zadnjih sekundah gostiteljem dovolili znižanje na le štiri točke zaostanka. Delež Murića pri končni zmagi 89:85 je bil precej skromen, saj se v desetih minutah ni vpisal med strelce. Najboljši je bil sicer Vladimir Štimac z 22 točkami.

V petek bodo na sporedu še preostale štiri tekme tega kroga, igral bo tudi Bamberg Alekseja Nikolića, ki bo gostoval pri Fenerbahčeju.