Za peto zmago konjenikov si največ zaslug lastita Kevin Love in LeBron James. Prvi je gostom nasul 32 točk in pobral 16 žog pod obema obročema, Jamesa pa so malenkosti ločile do trojnega dvojčka, na koncu je tekmo končal s 30 točkami, devetimi podajami in osmimi skoki.

Pri Milwaukeeju se je izkazal 22-letni in 211 cm visoki grški reprezentant nigerijskih korenin Giannis Antetokounmpo, ki je gostiteljem nasul izjemnih 40 točk in za štiri točke zaostal za svojim rekordnim točkovnim dosežkom, ki ga je dosegel na tekmi s Portlandom.

Dallas je porazno odprl sezono, na uvodnih enajstih tekmah je dosegel le eno zmago in doživel deset porazov, v ameriški prestolnici pa je vendarle slavil s 113:99. Za drugo zmago sezone – ob tem so prekinili niz šestih porazov v nizu – je Dennis Smith prispeval 22 točk, pri Washingtonu, ki je doživel peti poraz na zadnjih sedmih tekmah, pa je bil najbolj učinkovit John Wall s 23 točkami in 14 podajami.

Sacramento je prav tako porazno odprl sezono (1-8), na domačem parketu pa je ukanil Oklahomo City s 94:86. Kalifornijska zasedba je omejila kralja trojnih dvojčkov Russella Westbrooka, ki je dosegel zanj skromnih 20 točk, a bil navkljub temu najboljši strelec svoje ekipe. Pri gostiteljih je bil najbolj učinkovit Buddy Hield z 21 točkami, izjemno pomembno vlogo pa je imel Zach Randolph, ki je vseh svojih 18 točk dosegel v drugi polovici tekme.