Krištof, ki sta ga po mami Elici prevzela na gostinski šoli in protokolarnem Brdu izučena brata Krištof in Tomaž, je danes v trendu, za slovenske razmere pa te tako rekoč piše. Poleg za sodobno kulinariko skoraj nujne sledljivosti sestavin ter sezonske ponudbe sta brata Bolka karseda resno vzela tudi pridevnika biološko in ekološko, obenem pa postala prijazna do vegetarijancev in veganov. Za ekstremne biojedce in pivce so na voljo tudi ekološka vina in čaji ter naravni sokovi, a ne glede na preference se je vendarle najbolje prepustiti njunemu priporočilu oziroma degustacijskemu meniju. Ko sta v kuhinji, kjer sta pometala in lupila krompir, kot otroka staršem pomagala sama, restavracija sploh ni imela jedilnega lista, danes pa je tam najti ne samo menije v slovenščini, ampak tudi v ruščini in kitajščini ter celo v braillovi pisavi, zato tega, kaj ponujata, ne bo težko izluščiti. Različnih okusov v eni jedi pri Krištofu ne mešajo preveč, prav tako ni veliko eksperimentiranja z različnimi sodobnimi pripomočki, namesto penic in dram z dušikom pa so zagotovljeni odlični okusi, pa naj bo to v rižoti z radičem in kapesantami ali paradižnikovi juhi, ki je dvojno močna, četudi je bistra.