Novinarka Kristen Hewitt mu je v dveh minutah postavila nekaj neobičajnih vprašanj in glede na odgovore slovenskega kapetana je jasno, da bi moral Michael Jordan v Ljubljani poskusiti musako. To je namreč jed, ki jo Dragić najbolj pogreša v ZDA. »V Ljubljani bi ga peljal v dobro slovensko restavracijo in mu predstavil kulinarične specialitete,« je dejal slovenski košarkar in obrazložil: »Musaka je kot neke vrste lazanja. So plasti testenin, mesa in zelenjave. Pogrešam jo, čeprav bi mi jo klubski zdravniki verjetno odsvetovali« je razložil Dragić.

Uvodno vprašanje je bilo, kaj mu pomeni zlata medalja na evropskem prvenstvu. Odgovoril je bil kratek in jasen. »Vse! V zadnjih dvanajstih letih je bilo na mojih plečih ogromno bremena in zlata medalja je res nekaj posebnega.«

Sledilo je vprašanje o ameriških televizijskih oddajah, ki jih je spremljal, ko je prišel v ZDA. Dragić je odgovoril, da je kot otrok spremljal seriji The Fresh Prince of Bel-Air z Willom Smithom v glavni vlogi ter Family Matters.

Zanimivi so bili tudi odgovori Gorana Dragića o tem, kako Američani napačno izgovarjajo njegov priimek oziroma ime. »Velikokrat sem slišal Dragik, pa Dragović, tudi Tragić. Pri imenu je lažje, največkrat mi rečejo Go-run, se pravi pojdi teči.«

Za konec je novinarka prihranila vprašanje o Goranovih lepih zobeh. Lani je namreč v dvobojih s tekmeci izgubil kar dva. »Ni strategije. Na igrišče grem na vse ali nič. Sicer pa imam odličnega zobozdravnika,« je zaključil Dragić.