Zadnje srečanje hokejskega večera je bilo odigrano na pacifiški obali Kanade v jutranjih urah po srednjeevropskem času. Hokejisti Detroit Red Wings so že vodili z 2:0, zadela sta Darren Helm in Martin Frk, nato pa so se v zadnji tretjini domači hokejisti vrnili in poravnali izid na 2:2. Za domače sta zadela Daniel Sedin in Michael Del Zotto. Že je kazalo, da bo o zmagovalcu moral odločati podaljšek, a je minuto in 14 sekund pred koncem Slovak Tomaš Tatar poskrbel, da je zmaga kljub vsemu odšla v Detroit.

Hokejisti Toronto Maple Leafs so šele po kazenskih strelih ugnali novinca v ligi NHL Vegas Golden Knights (4:3), ki sicer igra zelo dobro. Tudi moštvo Washington Capitals je na domačem ledu za zmago nad Arizona Coyotes potrebovalo podaljšek s 3:2.

Po sedmih minutah tekme v Washingtonu je bilo že 2:0 za gostujoče moštvo iz Arizone, a so se prestolniki z zadetkom ruskega zvezdnika Aleksandra Ovečkina vrnili v drugi tretjini in izsilili podaljšek, z zadetkom Johna Carlsona v peti minuti podaljška pa si so nato priskrbeli dve točki.

Vodilna ekipa pacifiške skupine Los Angeles Kings slovenskega asa Anžeta Kopitarja bo stopila na led v noči na sredo, ko bo gostovala pri mestnih tekmecih Anaheim Ducks.