S premišljeno razporeditvijo stanovanjske opreme bomo izkoristili prostor in zadostili potrebam po urejenosti in estetski dovršenosti. Vgradna omara je ključen element pri opremljanju. Naj bo uporabna in racionalna. Zagotavlja naj popolno preglednost in optimalno shranjevanje. Le tako si boste zagotovili urejenost in dobro organiziranost, kar vam bo polepšalo sleherni dan. Hkrati naj se vgradna omara stilsko ujema z opremo stanovanja.

Z vgradno omaro do maksimalnega izkoristka prostora

Vgradna omara omogoča popoln izkoristek prostora, saj je vgrajena od stene do stene in od tal do stropa. Tudi v manjšem in mansardnem stanovanju se najde dovolj prostora za shranjevanje. Urejanje manjših prostorov zahteva premišljen in dober načrt, ki ga je smiselno preliti na papir. Po meri narejeno pohištvo se prilagodi in tako maksimalno izkoristi prostor. Z dobrim načrtovanjem ne bo praznih niš ali mrtvih kotov. Pri manjših prostorih ali v stanovanju pod streho je vsak centimeter prostora še kako potreben.

Vgradna omara po vaši meri

Izberite svojo vgradno omaro z razporeditvijo notranjosti po vaši želji. Vgradne omare Akron ponujajo pestro izbiro elementov za notranjost omare. Poleg klasičnih polic, obešalnih palic in predalov lahko izberete izvlečne police, košare, nosilce za hlače, nosilce za pasove, osvetlitev in drugo. Le kdo si ne želi elegantnega prostora, kjer je vedno red in kamor lahko pospravite prav vse? Tudi novoletno jelko in kovčke, na katerih bi se sicer nabiral prah nekje v kleti. Bodite ustvarjalni tudi pri izbiri drsnih vrat, saj vam pestra izbira materialov, barv in vzorcev omogoča neomejene kombinacije.

Vodič pri izbiri notranjosti vgradne omare

S primerno organizacijo garderobe bodo vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki in pripravljeni za nošenje. Pravilno shranjevanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken. Hkrati vam omogoča prijaznejšo izbiro in kombinacijo oblačil. Ravno tako boste hitro opazili, katerih oblačil ne nosite več in katera bi bilo treba dokupiti. Oblačila, ki jih z veseljem oblečete, bodo vedno pri roki.

Ponujamo vam nekaj namigov za razporeditev notranjosti vgradne omare. Za dodatne nasvete se lahko obrnete na Akronove svetovalce.