Današnji najkakovostnejši baterijski sesalniki so vsestranski, izvrstno čistijo vse vrste površin, so brez kabla in enostavni za uporabo, hkrati pa z lahkoto nadomestijo klasični sesalnik v manjših in srednje velikih gospodinjstvih. V to kategorijo sodita tudi nova pokončna baterijska sesalnika Athlet RunTimePlus in Zoo'o RunTimePlus iz Boscha, ki delujeta brez prekinitve kar do 75 minut.

Vsestranski pomočnik

Bosch Athlet RuntimePlus 25.2V (model BCH65RT25) je popoln pomočnik za hitro in enostavno čiščenje manjših in srednje velikih gospodinjstev. Praktični Athlet je opremljen za vsak izziv v srednje velikih domovih ter je idealen za vsakogar, ki ceni temeljito čiščenje in enostavno rokovanje. Priljubljena in uspešna klasika med pokončnimi sesalniki. Zahvaljujoč vzdržljivim Boschevim litij-ionskim baterijam sedaj s kar z do 75 minutami neprekinjenega delovanja, kar zadostuje, da počistite dom naenkrat, brez potrebe po dodatnem polnjenju baterij.

Za ljubitelje hišnih ljubljenčkov

Akumulatorski sesalnik Bosch Zoo'o RuntimePlus 25.2V (model BCH65PET) živalsko dlako odstrani še posebno temeljito po zaslugi električne krtače ProAnimal Brush. In to do 30 odstotkov hitreje (primerjanje pobiranja vlaken s preproge v primerjavi z običajnim sesalnikom Bosch s kablom, opremljenim s turbo krtačo - BGL3A315, testiran v skladu z EN 60312). Odstrani tudi trdovratno živalsko dlako z oblazinjenega pohištva, preprog in tekstila – tudi v domovih, kjer je več hišnih ljubljenčkov. Vključuje praktičen komplet z dodatnim priborom za čiščenje avtomobila in oblazinjenega pohištva.

Prednosti novih baterijskih sesalnikov Bosch

Brezžični, izjemno prilagodljivi, vedno pri roki in izjemno enostavni za uporabo: akumulatorski sesalniki Bosch so izjemno prilagodljivi in lahki. To pomeni, da je rokovanje z njimi povsem enostavno, dosežejo pa tudi najbolj težko dosegljive kote. Zaradi maksimalne prilagodljivosti sesamo z njimi brez omejitev okoli in pod pohištvom zahvaljujoč izredno fleksibilnemu spoju za šobe in priboru. Čvrst prostostoječi položaj poskrbi za enostavno postavitev, shranjevanje in fleksibilno polnjenje na vsaki vtičnici.

Praktičen profesionalni dodatni pribor

Z lahkim petdelnim kompletom dodatnega pribora je resnično enostavno očistiti težko dosegljiva mesta, predale, stenske obloge in celo notranjost vašega avtomobila. Praktičen pas za prenašanje, snemljiv kratek ročaj in prilagodljiva cev ponujajo obilo svobode pri gibanju. Po zaslugi posebno velikega nastavka za oblazinjeno pohištvo in nastavka za špranje postane čiščenje oblazinjenega pohištva in težko dosegljivih mest povsem enostavno. Pri modelu BCH65PET (Zoo'o RuntimePlus) je komplet dodatnega pribora že dodan aparatu, pri modelu BCH65RT25 (Athlet RunTimePlus) pa ga je možno dokupiti.