Živimo v svetu, v katerem je tišina redko razkošje. Več kot 54 odstotkov svetovnega prebivalstva živi v večjih ali manjših mestih, kjer so vsak dan izpostavljeni hrupu. Globalizacija in digitalizacija, podaljšan delovni čas, stres – vse to vpliva na naše zdravje. Zato smo nervozni, hitreje se utrudimo in pogosto občutimo pomanjkanje energije.

Težnja k popolnosti

Electrolux je v naših domovih prisoten že več kot sto let. Prvi Electroluxov sesalnik iz leta 1912 je nosil ime Lux 1. Od takrat se je veliko spremenilo, ena stvar pa ostaja ista – težnja k popolnosti. Vsak nov izdelek je kombinacija dolgoletnih izkušenj in sodobnih rešitev. Leta 2003 je bila predstavljena nova generacija tihih sesalnikov iz linije UltraSilencer. Od takrat je Electrolux v samem vrhu na področju inovativnih tehnologij, ki prispevajo k zmanjšanju hrupa in zagotavljajo izjemno tiho delovanje naprav.

Zgolj pomirjujoče brnenje

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji v Electroluxovih sesalnikih je raven hrupa omejena na najnižjo možno, kar omogoča še posebno tiho delovanje sesalnikov. Optimizirana izolacija filtra ter posebej zasnovana motor in krtača pa spremenijo znan neprijeten zvok v pomirjujoče brnenje. Naj bo v vašem domačem okolju zato prijetneje, bolj tiho in sproščujoče z Electroluxovim sesalnikom UltraSilencer Zen. 58 decibelov – to je raven glasnosti, ki jo sesalnik UltraSilencer Zen doseže med sesanjem. Sistem Zen spremeni nadležen hrup v nežen zvok. Edinstvena tehnologija minimizira glasnost in zagotavlja izjemno tiho sesanje, da lahko hišna opravila opravite tudi takrat, ko vaš otrok sladko spi.