V obilni ponudbi ob koncu tedna je kar nekaj derbijev, predvsem pa veliko tekem, ki imajo potencial za remi. Na čelu z domačim vrhuncem med Domžalami in Mariborom, kjer imata dvojna znaka tako na eno kot drugo ekipo enako vrednost; 1,41. Izrazitejši potencial za ničlo premoreta tudi tekmi Triglav – Celje ter Ankaran – Krško, medtem ko ta možnost kanček oslabi v tekmah Rudar – Olimpija in Aluminij – Gorica ter se v obeh velja prej ali slej zateči v kaj alternativnega. V »oba gol« na primer.

Ničle se ponujajo tudi na tujem. V grškem derbiju Panathinaikos – Olympiakos, v Italiji Milan – Juventus, v Rusiji Zenit – Lokomotiva Moskva, na Hrvaškem Dinamo ZG – Rijeka. Podobne vrste tekma se zdi tudi španski dvoboj Atletico (M) – Villarreal, ne nazadnje pa tudi angleški premierligaški tekmi med Leicestrom in Evertonom ter poletnim Watfordom in Stokom, ki ima za 02 dvojni znak razpisanih spodobnih 1,75. Kar znam odigrati. Watford se zdi idealno sladko razpoložen, da bi lahko naletel na manjšo minico pri okorelem premierligašu. Tukaj je še West Ham, ki je minuli teden v pokalu doživel spodbudo, kakršno je čakal od začetka prvenstva. Če gre Lanziniju, je to zelo spodobna ekipa. Tokrat gostujejo pri Crystal Palacu. 1,52 je dvojni znak na Hammers, medtem ko je ničla vredna 3,10.

Povrh vsega se obetata vsaj še dve neposredni ligaški ponovitvi pokalnih tekem med tednom. Bayern – Leipzig in Las Palmas – Deportivo. Las Palmas je res nepredvidljiva ekipa. Verjetno nas 99 odstotkov meni, da bo to tekma z vsaj tremi goli, nihče pa ne bo presenečen, če bo drugače.