Slavni nogometaši kar tekmujejo, kateremu se bo to jesen rodilo več otrok in kdo bo na instagramu objavil več svojih fotografij z naraščajem. Zmagovalec je seveda Ronaldo, ki ne le da je letos že dobil dvojčka, zdaj svoj instagram polni še z družinskimi fotografijami treh otrok in nosečega dekleta. Vse to seveda opremi s pripisi »čista sreča« in podobno. Nazadnje je družinsko fotografijo z vsemi otroki in svojim slavnim fantom objavila noseča Georgina in ob tem zapisala: Nič več besed, ljubim te. Vsako od njegovih družinskih fotografij si oboževalci večmilijonkrat razdelijo. A če je Ronaldova družinica zanimiva vsaj zaradi tega, ker se ne ve, kdo je mati treh njegovih otrok, je družina Lea Messija dolgočasna, saj je poročen, ima dva otoka, zato je novico, da z ženo Antonello Roccuzzo pričakujeta še tretjega otroka, tabloidno časopisje pospremilo z opombo, da Messi očitno tudi pri številu otrok tekmuje z Ronaldom. Medtem je Messi v enem tednu objavil tri družinske fotografije s sinovoma. Na eni od njih sta si z mlajšim Mateom celo narisala medvedja ušesa, smrčke in brke. Res zabavno.

Tako kot prav nič tabloidno zabavna ni zgodba o tretjem otroku Luke Modrića. Tudi hrvaški zvezdnik je vzorno sedem let poročen s svojo Vanjo, ima sedemletnega sina Ivana in štiriletno hčer Emo, pred dvema tednoma pa mu je soproga v Zagrebu rodila še drugo hčer Sofijo, katere sliko je nemudoma objavil na spletu.

Noseča Ana Ivanović?

Veliko zabavnejša so ugibanja, ali bo končno otrok tudi v družini Bastiana Schweinsteigerja in Ane Ivanović. O tem so mediji ugibali že vse od njune poroke, a zdaj naj bi šlo zares – po poročanju nemškega Bunte je Ana Ivanović v četrtem mesecu nosečnosti in je le še vprašanje časa, kdaj bo par objavil novico o prihajajočem naraščaju. Za verodostojnost svojih trditev navajajo analizo njenih instagramskih fotografij, češ da je bila poleti vedno oblečena v ohlapna oblačila in da že nekaj mesecev ni objavila fotografije iz profila.

Nosečnosti ni razkrila niti 5. oktobra, ko se je v ohlapnih oblačilih sprehajala po Ljubljani, kar je seveda veselo objavila na instagramu, nato pa odletela k možu v Chicago.

Balotelli tokrat priznal otroka

Še bolj zabavna kot ugibanja o nosečnosti para Schweinsteiger-Ivanović je zgodba o otrocih Maria Balotellija. Ko je pred petimi leti njegovo nekdanje dekle Raffaella Fico oznanila, da je noseča in da je oče prav Balotelli, je ta vehementno zanikal, da bi bil oče tega otroka. Dekle je rodila hčer Pio, nato pa je po časopisih raztrobila, da se oče prav nič ne zanima za svojo hčer. Balotelli ji je sprva zagrozil s tožbo, nato pa se je leta 2014 vendarle izkazalo, da je prav on Piin oče.

Zdaj je zgodba drugačna. Mario Balotelli je konec septembra oznanil, da se mu je rodil sin Lion. Ne ve pa se, kdo je otrokova mati. Menda naj bi bila to njegova švicarska partnerica Clelia, o kateri je ravno tako skrivnosten kot o svojem novem otroku. Vse, kar se ve, je, da je nekaj dni pred rojstvom sina objavil fotografijo svoje roke na nosečniškem trebuhu, nato so italijanski tabloidi razvozlali, da je to verjetno trebuh 26-letne Švicarke. Ne ve pa se, ali je par še skupaj ali ne, saj so Balotellija poleti povezovali vsaj s tremi različnimi ženskami. Tokrat je brez velikega pompa priznal očetovstvo in pred dnevi tudi objavil svojo fotografijo z novorojenčkom. Ob tem je dejal, da je zdaj starejši in modrejši, a da se ni prav nič spremenil.