Kings so s četrto zmago, na eni tekmi so osvojili točko za poraz po podaljšku, skočili na vrh lige NHL. Devet točk, a tekmo več ima le še Chicago. Izvrstno gre tudi Kopitarju, saj je v petih tekmah dosegel že štiri zadetke in prispeval prav toliko podaj. Z osmimi točkami je med desetimi najboljšimi igralci v ligi, deli si peto mesto.

Že drugo zaporedno tekmo je zadnji gol, ki naj bi bil tudi odločilni (postavil je rezultat 3:1), dosegel Drew Doughty, ki je bil uspešen, ko so imeli domači igralca manj na ledeni ploskvi. »Večino dela je opravil Kopitar, meni ni bilo težko potisniti ploščico v mrežo. Od Kopitarja vedno pričakujemo take podaje, nikoli ne razočara,« se je za svoj drugi 'shorhanded' gol v karieri Doughty zahvalil Kopitarju, ki je v svoji obrambni tretjini prestregel ploščico, zadrsal v protinapad, nato pa v položaju dva proti enemu, natančno podal.

Drugi gol za Los Angeles je ob igralcu več na ledu dosegel Jake Muzzin, vratar Daryc Kuemper, ki je prvič začel tekmo v vratih kraljev, je ubranil 23 strelov.

V preostalih dveh nedeljskih tekmah je Vegas Golden Knights doma s 3:1 premagal Boston, Buffalo pa je bil z istim izidom uspešen v gosteh, za svojo prvo zmago v sezoni je ugnal Anaheim. Prvo zmago v NHL je vknjižil trener Phil Housley.