V centralni skupini gre dobro tudi moštvu Chicago Blackhawks, ki je s 3:1 v gosteh premagalo Montreal Canadiens. Dallas Stars je bil s 4:2 boljši od Detroit Red Wings. Neporaženi so tudi novinci Vegas Golden Knights, ki so na domačem ledu dvorane v Las Vegasu s 5:2 odpravili Arizona Coyotes.

Zlati vitezi so na treh tekmah vpisali tri zmage. Prva domača tekma v premierni sezoni v Las Vegasu pa je potekala v znamenju čustev ter spomina na žrtve grozljivega strelskega napada na udeležence koncerta country glasbe na prostem. Junak tekme v mestu luči je bil James Neal z dvema zadetkoma.

Ekipa Carolina Hurricanes je po podaljšku z 1:2 na domačem ledu klonila proti Columbus Blue Jackets. Moštvo Nashville Predators je bilo s 6:5 boljše od Philadelphia Flyers. Kanadski derbi med Vancouvrom in Ottawo so odločili kazenski streli, ko so Senators s 3:2 ugnali Canucks.

Los Angeles Kings slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja bodo znova stopili na ledeno ploskev v četrtek v zgodnjih jutranjih urah, ko bodo gostili Calgary.